Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


lelalang yang agak subur di situ
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
lelalang yang agak



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 6-Mar-2011 03:21
Pakej yang kami dapat masa beli rumah.
Huhuhuhuhu...gila lama x update fp...kebusyan melanda..tp heran gak , ape bende yg buat bonda busy sgt2 ek..rsnya xde ape sgt tp rs cam sgt busy..(atau sebenarnya MALAS)..hehehehehe..

Assalamualaikum semua...
Ermm tak tau nak start camne, rasanya nak share something dengan kawan-kawan..just luahan hati, tapi boleh gak kawan2 wat pengajaran...
Cani cerita dia, bonda ada beli satu rumah, Alhamdulilah kami telah jumpa satu rumah yang affordable dengan ekonomi kami. Thanks Allah kerana telah memudahkan hiduo kami...dlm masa 3 bulan, selesai lah sudah proses penukaran nama. Dan right after penyewa mengosongkan rumah, maka kami pun start proses renovation skit2 dan 1st bonda masuk rumah..rasa sangat sedihhh..tgk rumah tu mcm tong sampah...u ols tgk sendiri la gambar ok..kami pulak terpaksa sewa lori utk angkut sampah-sampah (memamg penuh satu lori ok..)...
Huhuhuhu..please be responsible skit lah..and im wondering ada ke manusia yang leh hidup dlm keadaan rumah penuh sampah sarap ( dan berbau ok..) mcm neh ek...hurmmmmm...



© Pidgin Technologies Ltd. 2016