Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


maafkan aku kek yang x bersalah
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
maafkan aku kek
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 27-May-2011 18:04
saya dan FACEBOOK
eeeeeeee mood sgt geram pd diri sendiri..dah byk kali sy mcm nih..tiap kali bersua dgn Facebook, saya akan laghoo..(maksud nya lalai)....contoh terdekat baru saja berlaku just now..saya dah hanguskan cheese cake saya..semasa sedang layan FB..and ada bau2 wangi menyelinap dari ruang dapur terus ke ruang hidung saya..saya fikir itu petanda baik sebiji kek sedang mengembang..and saya terus layan FB lg..rasa mcm lamaaaa sgt..tetiba rs macam nak tgk...DEM !


oleh kerana terlampau hyper tensen geram, sy masuk tido tanpa kemas dapur, which is my mum dah sound 3 kali supaya make sure dapur mcm asal selepas wat kerja..SANGAT TERUK KAN??

© Pidgin Technologies Ltd. 2016